מתכוני מטבחים מסורתיים
מאת צוות האתר

מהאזור שלנו (מצריים עד תורכיה)
מהמטבח הלובי:
בטטה קוסביה
חמס בל כרעה
עג'ה בלכמון
עג'ה בלכראת'- לביבות כרישה
בסיסה
ריבת חבושים
לוביה בסלק (אזוקי במנגולד)
מהמטבח המרוקאי:
מהמטבח האתיופי:
מהמטבח הקוריאני:
דונגצ'ימי גוקסו
אטריות ננגמיון קרות
סו ג'ונג גואה- תה קוריאני מתוק 수정과
קימצ'י קוריאני מסורתי
מרק אצות קוריאני
מרק נבטים קוריאני
אטריות בחלב סויה
מהמטבח הסיני:
ג'לי שקדים
מתכון חמשת הירקות החריפים
מרק מתוק וקר מפטריית YIN ER
מרק זנב שור עם פולי סויה (מתכון טיפולי)
תבשיל עוף וכרישה בתערובת חמשת התבלינים
משקה תמרים מסורתי לחיזוק האשה היולדת
קונג'י
מרק דלעת ומאש
מהמטבח התאילנדי:
סלט עוף ועשבי תיבול – Larb Gai
Morning Glory- סלט תרד תאילנדי
עוף מוקפץ בג'ינג'ר – Gai Pad King
מהמטבח ההודי/איורוודי:
דאל, תבשיל מאש הודי
דוסה, בצק לפנקייק הודי צמחוני
חלב זהב
מעדן בטטה מתוקה וגהי
פארוטה (פיתה הודית), עם עלים אביביים
פוהה– פתיתי אורז קלילים
מוקאווה-תערובת תבלינים לסיום הארוחה
שקדים מטוגנים בגהי
משקה טאקרה הודי
רהיטה דלעת
כדורי תמרים ליולדת
מהמטבח הפרסי:
מהמטבח האוזבקי:
אוש פלוב
מזרח אירופה ורוסיה:
גוגל מוגל
ממרח חזרת, חריין
מרק בורשט
הכנת קפיר
יפני-מקרוביוטי:
אוחיטשי-סלט מורתח
ממרח/רוטב בצל וטחינה
משקה יאנו
מרק ירקות על בסיס ציר ראמן יפני
מהמטבח התימני: