מתכוני משקאות

מאת אייל שפרינגר

משקאות מהווים כלי טיפולי ראשון במעלה.

הם ממלאים את הרווחים שבחבית ומאפשרים לנו להעצים את הטיפול לא רק על ידי שימוש בתזונה, אלא גם על ידי הנוזלים הניכנסים לפינו. האיכות הנוזלית של המשקאות מקשרת אותם כמובן לאיכות המים, ולכל הרקמות והתפקודים הקשורים באיכות מים.

לפיכך ניתן להשתמש במשקאות במיוחד להשפעה על הדם, מערכת הלימפה, העיניים, מערכת העיכול, שלפוחית השתן והכליות, המערכת ההורמונלית, מערכת הנשימה וגם על המוח והנפש.

גוגל מוגל
חלב זהב
חלב שקדים
יוגורט זרעים
משקה גריסים
משקה ירקות מתוקים מקרוביוטי
משקה מקרוביוטי לניקוי כבד
משקה שורש לוטוס

נקטר פרחי סמבוק מעודן

קוואס סלק

קוזו אגסים
קוזו אומבושי
קוזו חבושים
קוזו שזיפים
קפה יאנו
תה אורז מלא קלוי
תה בנצ'ה
תה ירוק
לפתן אביבי
משקה תמרים מסורתי לחיזוק האשה היולדת
הכנת קפיר
משקה טאקרה הודי

 

בחזרה לרשימת מתכונים על פי נושא

מומלצי החודש