שפים, בשלנים ובעלי מסעדות בריאות

מאת צוות האתר

מונטי רוסמן

שפים בשלנים ובעלי מסעדות בריאות

 רון פוקס

מטפל בתזונה ובצמחי מרפא, בוגר קורס התזונה למטפלים של TEF. מלמד בישול ומבשל בבתי המטופלים בכל רחבי איזור גוש דן.

לפרטים: 0546187969

אמבר רוגע

אמבר רוגע שפית

שפית מזון בריאות צמחוני-טבעוני

בישול והדרכת בישול באזור השפלה עד חיפה. שפית מזון בריאות צמחוני-טבעוני.

"העבודה עם מזון ותזונה היא דרך חיים עבורי ומביאה לי הנאה וסיפוק שלא נגמרים. העיסוקים העיקריים שלי במטבח הם הנחיית סדנאות בישול לקהל הרחב מצד אחד, ובישול מותאם אישית ללקוחות פרטיים מצד שני.
עברתי תחנות רבות בעולם בדרך לפיתוח הגישה שלי. חקרתי את  מנהגי האכילה והתזונה בקליפורניה, הודו, אנגליה, מקסיקו ועוד. אני משלבת  ידע והשפעות של שיטות תזונה מרפאות שונות – מתזונה איורוודית ומקרוביוטיקה, דרך מטבחים מסורתיים עולמיים נוספים.

בסדנאות שלי אני מלמדת כיצד לחזור לתזונה ביתית, טריה ומלאה בחיות. בבישול שלי יש התייחסות לכל חומר גלם, לאיכויותיו המיוחדות ולדרכים להפיק ממנו את  מירב הטעם והערכים התזונתיים.

את התפריט אני יוצרת אחרי מפגש עם הלקוח/ה, היכרות עם הטעמים וההעדפות  שלהם, והתייחסות להנחיות המטפל. אני תמיד מעודדת את הלקוחות שלי לתת לי משוב מדוקדק, עד שנגיע לתוצאה מדויקת לצרכים ולטעמים שלהם. אני מבשלת ומלמדת מתוך מגוון צמחוני/טבעוני ענק של  תבשילים, מרקים, סלטים, קציצות, רטבים ועוד.

ליצירת קשר:
נייד: 054-727-5353
פייסבוק: https://www.facebook.com/SunKissedFoods/?pnref=lhc
אתר: http://www.sunkissedfood.com/

חן וינשטיין

תחום עיסוק: בעבר: שיעורים פרטיים בבישול, גם בביתו של המטופל!, הדרכה וליווי ל"הבראת" המטבח הכולל פתיחת ארונות, יצירת מזווה, חשיפה לחומרי גלם והדגמות בישול. כיום: בעלים ומנהלת של ה"דוסה בר", מסעדת דוסה ובר לאסי בבן יהודה 188 בתל אביב. ניתן להזמין משלוחים באזור תל אביב.
הכשרה: בוגרת מסלול ארבע שנתי של לימודי רפואה סינית מכללת ברושים, בוגרת קורס תזונה סינית מקרוביוטית בהנחיית אייל שפרינגר. בעלת 15 שנות נסיון בענף ההסעדה.

ליצירת קשר:
נייד: 0544892812
www.eco-chef.co.il

טאיס מגהלס

טאיס מגהלס

תאיס מגהלס מבשלת

תזונאית קלינית, בוגרת קורס תזונה סינית ומאקרוביוטית בשיטת TEF,עובדת בשיתוף פעולה עם מטפלים בוגרי הקורס, מבשלת עבור מטופלים על פי התאמה אישית, מנחה סדנאות בישול, מבשלת בסדנאות יוגה בהשראת הרפואה הסינית והאיורוודה.

[email protected]

המטבח של טאיס בפייסבוק

תמי בן חיים

 תמי בן חיים מלמדת באיזור תל אביב בישול מקרוביוטי קלאסי ליחידים ולקבוצות. רבת ניסיון, יצירתית ונעימה, תמי הופכת את המגש עם המטבח המקרוביוטי לחוויה קלה ליישום וטעימה.
תמי מתארחת כמרצה בקורס ההתמחות למטפלים בתזונה סינית מקרוביוטית מטעם המרכז לרפואה מסורתית.

ליצירת קשר: 035238470

 

סיגל תבור
תחום עיסוק
: בישול והדגמות בישול עם התמחות במטבח המקרוביוטי הרפואי. סיגל המנוסה תוכל לצייד אתכם במזון לכל השבוע ובתבלינים ומרכיבים מקרוביוטיים ייחודיים. בישול בסגנון ביתי: תבשילי ירקות,דגנים וקטניות, עם מנות מיוחדות יותר.
הכשרה: סיגל עברה מספר הכשרות אצל מרצים מקרוביוטיים כגון אסתר אלעזר, בני הזוג רייס, והכשרת מדריכי מקרוביוטיקה בוינגייט.
פעילות בתחום: לסיגל ניסיון רב של בישול עבור מטופלים ועבודה משותפת עם מטפלים. מלמדת בביתה שבפתח תקווה קורסים וסדנאות לבישול, לימדה בשיתוף עם ד"ר מירה ניאזוב ואייל שפרינגר קורס תזונה מקרוביוטי לקהל הרחב, התארחה כמרצה בקורס התזונה למטפלים.

ליצירת קשר: 0525654801, 039343286
[email protected]

הדרכת בישול בלבד

ג'סיקה הלפרין

תחום עיסוק: ג'סיקה היא שפית המתמחה בסיגנון הבישול הייחודי המשלב את המסורתי והרפואי על פי הגישה הטיפולית של המרכז לרפואה מסורתית. ג'סיקה תוכל לעזור לכם להכיר את רזי המטבח הבריא והטעים לפי הגישה המוצגת באתר, למצוא פתרונות מעשיים ויצריתיים ולהפוך את תהליך שינוי התזונה לבריא וידידותי יותר.בעלת רקע רב בבישול גורמה ובמסעדנות, הכרות עם מטבחים מרחבי העולם (צרפתי,אינדונזי,תורכי), עובדת בשיתוף עם מטפלי המרכז מזה מספר שנים ומלמדת בקורסים השונים של המרכז.
הכשרה: ג'סיקה היא מטפלת ותיקה ברפואה סינית, ובוגרת קורס התזונה למטפלים בהנחיית אייל שפרינגר.
לדף הכותבת של ג'סיקה הלפרין באתר המרכז
 0542116135
[email protected]

הילה ברקוביץ'
תחום עיסוק
: הילה ברקוביץ' מלמדת בישול באזור טיבעון, עורכת סיורי שוק באזור נצרת, ומושפעת מהבישול הערבי הגלילי.
הכשרה: בוגרת לימודי תזונה טבעית, ולימודי התמחות בתזונה סינית מקרוביוטית מטעם המרכז לרפואה מסורתית.

ליצירת קשר: 0542308510
[email protected]

מרתה סימון
תחום עיסוק
: מפעילה את "המטבח של מרתה", מנחה במטבחה שביסוד המעלה סדנאות בישול המושפעות מהמטבח המקרוביוטי, והמטבח הערבי הגלילי. מידי פעם גם מארגנת סדנאות ליקוט ובישול גלילי באזור הצפון.
הכשרה: מטפלת ותיקה ברפואה סינית, בוגרת קורס ההתמחות בתזונה סינית מקרוביוטית מטעם המרכז לרפואה מסורתית.
ליצירת קשר: 0528770832
[email protected]

כרמית בוזגלו
מתמחה בבישול והוראת בישול לחולי סוכרת. משלבת ידע בבישול וניסיון אישי בהתמודדות עם מחלת הסוכרת. פועלת באזור גוש דן. מדריכה גם בבית המטופל.
ליצירת קשר: 0522592705


מומלצי החודש

מתעניינים? השאירו פרטים. נחזור מהר!