סרטון: איזון "רעילות" של דגנים עם תבלין הל

מרצה: אייל שפרינגר

תבלין הל

בסרטון קצר זה מתוך אחת ההרצאות של אייל שפרינגר בקורס "לבחור בתזונה", אנו מרחיבים אודות רעיון הקיים ברפואות המסורתיות של שימוש בתבלינים לאיזון "רעילות" הקיימת במזונות נפוצים. במקרה זה מוצג השימוש בהל לאיזון מזונות מתקתקים כדגנים ופירות.

אייל שפרינגר: מייסד אתר ושיטת TEF לתזונה ורפואה מסורתית. מטפל, מרצה לקהל הרחב ומנחה קורס המטפלים בתזונה סינית מאקרוביוטית על פי שיטת TEF

מומלצי החודש