מרק מנגולד

מאת אורטל חמו

ירוק, קליל ומניע. מתאים לעונת האביב ומסייע לצ'י הכבד.

רכיבים:
1 בצל חתוך לרצועות
3 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות
4 גבעולי מנגולד (ללא העלים) חתוכים לרצועות
3 בצל ירוק, חתוך לרצועות
חופן נענע טרייה קצוצה
כפית מלח ים אטלנטי
חצי כפית כורכום
1 לימון סחוט
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עם מעט שמן זית בסיר, להוסיף את הסלרי והמנגולד ולכסות אותם במים על אש נמוכה עד אשר הסלרי מתרכך. להוסיף את הבצל הירוק, הנענע, השום, הלימון והתבלינים, למלא את הסיר במים עד חצי גובה.
(במידה ומעוניינים, זה השלב להוסיף קובות).
להגביר את הלהבה עד לרתיחת המים.
להנמיך את האש, לסגור את הסיר ולבשל כחצי שעה.
בתאבון!

המתכון באדיבות אורטל חמו מטפלת ברפואה סינית- צמחים, דיקור, טווינא ותזונה סינית מקרוביוטית. [email protected].

למתכוני מרקים נוספים
למתכוני אביב נוספים

מומלצי החודש

מתעניינים? השאירו פרטים. נחזור מהר!